Langetermijnsparen

Heb je geen lening voor een onroerend goed (meer) lopen of heb je nog ruimte voor een bijkomende belastingvermindering? Begin dan nu met sparen en geniet van een bijkomende belastingbesparing voor jouw belastingaangifte!

Het principe is eenvoudig. Onderschrijf een contract langetermijnsparen , spaar en ontvang een belastingvermindering van 30 % (+ gemeentetaks) op de premie.

Daarenboven wordt er een voordelige eindbelasting geheven. Dankzij deze éénmalige anticipatieve heffing betaal je op jouw stortingen na uw 60ste geen belastingen meer.

Tip: op jouw 60ste verjaardag of op de 10de verjaardag van het contract, onderschreven na jouw 55ste, wordt er een
anticipatieve heffing (éénmalige eindbelasting) geheven op het opgebouwde pensioenkapitaal (rekening houdend met de andere wettelijke verplichtingen).

Deze formule biedt niet alleen fiscaal voordeel, het is ook een zeer veilig spaarproduct. De nettopremie (premie exclusief taks en instapkosten) is immers volledig beschermd en een eventuele jaarlijkse winstdeling.

Wil je een contract langetermijnsparen onderschrijven en in de toekomst ook kunnen genieten van een mooi fiscaal voordeel? Contacteer ons om een afspraak te maken.

Spaar en behaal tot 30% maximaal fiscaal voordeel ! Wat zou jij doen met zoveel belastingvoordeel?

Contacteer ons